Venepalvelut

Toimipisteessämme veneesi säilyy hyvässä huomassa ja on kauden tullen taas valmis vesille.

Venekuljetusten lisäksi tarjoamme veneen talvisäilytystä, syys- ja keväthuoltoja- sekä korkeapainepesupalveluita. Toimitilamme sijaitsevat Isojoenrannan teollisuusalueella, vain 4 km Porin keskustasta, osoitteessa Mehiläishaukantie 5. Tutustu venepalveluihimme ja ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää! Räätälöimme palvelut joustavasti toiveidesi mukaan.

Veneen talvisäilytys

Veneiden talvisäilytykset onnistuvat meillä sisällä ja ulkona. Käytössämme on kylmää hallitilaa (ovi K 4,3 m x L 4,8 m) sekä pihapaikkoja. Veneiden huolto ja korjaus on sallittua säilytyksen aikana, saatavilla sähkö ja vesi. Myös säilytyspukkien vuokraus ja irtaimiston säilytys lämpimässä kuuluvat palveluihimme.

Laituripaikka

Laituripaikkoja on vuokrattavana moottoriveneille Porin keskustan läheisyydessä Kokemäenjoella. Laiturilla lukollinen portti. 

Veneen huolto

Teemme veneiden ja moottoreiden perus kausihuoltoja. Näihin kuuluvat mm. öljyjen ja suodattimien vaihdot, glykolisuojaukset sekä muut talvihuollot, myös pohjan maalaukset keväällä. Takuunalaisissa, korjausta tai huolto-ohjelmia vaativissa veneissä, käännymme asiantuntevien yhteistyökumppaniemme puoleen.

Veneen pesu

Käytössämme on tehokas kuumavesipesuri veneen pohjan, rungon ja kannen pesuun. Harjaukset ja pesuaineet sisältyvät palveluun.

Ota yhteyttä ja varaa veneen talvisäilytyspaikka, kuljetus tai muu tarvitsemasi palvelu! Kerro millainen vene sinulla on (tai merkki ja malli) ja mistä vene tulisi hakea tai mihin kuljettaa, palvelusta riippuen. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Kuljetuspalvelut 24/7, tarvittaessa yö- ja viikonloppuaikoina!

Ota yhteyttä! veneen kuljetus