Venepalvelut

Toimipisteessämme veneesi säilyy hyvässä huomassa ja on kauden tullen taas valmis vesille.

Venekuljetusten lisäksi tarjoamme veneen talvisäilytystä, kausihuoltoja sekä korkeapainepesupalveluita. Toimitilamme sijaitsevat Isojoenrannan teollisuusalueella, vain 4 km Porin keskustasta, osoitteessa Mehiläishaukantie 5. Tutustu venepalveluihimme ja ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää! Räätälöimme palvelut joustavasti toiveidesi mukaan.

Veneen talvisäilytys

Veneiden talvisäilytykset onnistuvat meillä sisällä ja ulkona. Käytössämme on lämmintä ja kylmää hallitilaa, sekä pihapaikkoja. Veneiden huolto ja korjaus on sallittua säilytyksen aikana, saatavilla sähkö ja vesi. Säilytyspukkien vuokraus ja irtaimiston säilytys lämpimässä kuuluvat myös palveluihimme.

Veneen huolto

Teemme veneiden ja moottoreiden perus kausihuoltoja. Näihin kuuluvat mm. öljyjen ja suodattimien vaihdot, glykolisuojaukset sekä muut talvihuollot, myös kevään kunnostukset. Takuunalaisissa, korjausta tai huolto-ohjelmia vaativissa veneissä, käännymme asiantuntevien yhteistyökumppaniemme puoleen.

Veneen pesu

Käytössämme on tehokas kuumavesipesuri veneen pohjan, rungon ja kannen pesuun. Harjaukset ja pesuaineet sisältyvät palveluun.

 

Ota yhteyttä ja varaa veneen talvisäilytyspaikka, kuljetus tai muu tarvitsemasi palvelu! Kerro millainen vene sinulla on (tai merkki ja malli) ja mistä vene tulisi hakea tai mihin kuljettaa. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Kuljetuspalvelut 24/7

Ota yhteyttä!